O’de Texel

Texel verdient een eigen parfum

In 2013 las de Texelse familie Barhorst een artikel over een Nederlandse polder, die een eigen parfum had. Wat een leuk idee! Waarom heeft ons eiland Texel eigenlijk geen eigen geurtje? De geur van de zee, de natuur en de kruidige schapenweiden, die zoveel mensen een ontspannen gevoel geeft, verdient toch ook een ode in de vorm van een eigen parfum!

Het idee van een Texelparfum liet de familie Barhorst niet meer los. Annette Barhorst en twee van de kinderen, Marise en Jelmer, besloten het idee tot uitvoer te brengen. Eerst samen brainstormen en daarna met de geurexpert van Annindriya aan de slag. Het resultaat is de geur TX365, die alle seizoenen van het eiland in zich heeft.

De geur

TX365, het eerste parfum van O’de Texel, is een geurende ode aan Texel. De heerlijke rust, ruimte en natuur gevangen in een flesje. De zinnenprikkelende geur van O’de Texel geeft je een ontspannen en wijds gevoel, het gevoel van vrijheid.

De Texelse natuur, met haar groene helmgras, frisse duindoornbessen en honingzoete zeekool-bloesem (zie foto hieronder), inspireerde tot TX365.

Een frisse zonnige combinatie van onder meer bergamot, aquatische licht zilte akkoorden, heliotroop en een groene ondergrond, op een zachte warme basis van vanille en amber.

Deze eau de toilette is geschikt voor vrouwen én mannen.

Bloeiende zeekool

Facebook