O'De Texel

'Texel verdient een eigen Parfum'

In 2013 las de Texelse familie Barhorst een artikel over een Nederlandse polder, die een eigen parfum had. Wat een leuk idee! Waarom heeft ons eiland Texel eigenlijk geen eigen geurtje? De geur van de zee, de natuur en de kruidige schapenweiden, die zoveel mensen een ontspannen gevoel geeft, verdient toch ook een ode in de vorm van een eigen parfum!

Het idee van een Texelparfum liet de familie Barhorst niet meer los. Annette Barhorst en haar kinderen Marise en Jelmer besloten het idee uit te voeren. Samen met de geurexpert van Annindriya en een parfumeur werd een geur vol Texelgevoel ontwikkeld. Het resultaat is O’de Texel TX365, dat alle seizoenen van het eiland in zich heeft.

Image

De Geur

TX365 van O’de Texel is een geurende ode aan Texel. De heerlijke rust, ruimte en natuur gevangen in een flesje. De zinnenprikkelende geur van O’de Texel geeft je een ontspannen en wijds gevoel, het gevoel van vrijheid.

De Texelse natuur, met haar groene helmgras, frisse duindoornbessen en honingzoete zeekoolbloesem, inspireerde tot TX365.

Een frisse zonnige combinatie van onder meer bergamot, aquatische licht zilte akkoorden, heliotroop en een groene ondergrond, op een zachte warme basis van vanille en amber. En een vleugje honingzoet van de bloeiende zeekool.

De eau de toilette, douchegel en bodylotion zijn geschikt voor vrouwen én mannen.

Image